BOR PROMET

      Preduzeće BOR PROMET DOO Ivanjica montažne kuće, nastalo je pre deceniju i po kao ideja da se objedinjavanjem dugog iskustva ivanjičkih građevinara iskoriste prirodni resursi kojim smo okruženi. Predanim radom, iskustvom naših majstora, inženjera i visokoobučenih kadrova, uspeli smo u tome. 

      Osnovna delatnost preduzeća je izgradnja montažnih kuća po najsavremenijoj tehnologiji i standardima visokorazvijenih zemalja, a pored montažnih kuća, proizvodimo PVC i ALUMINIJUMSKU STOLARIJU, LAMELIRANE GREDE I OSTALE GRAĐEVINSKE ELEMENTE lepljene ili profilisane. 

      Imajući u vidu naše proizvodne kapacitete, tehnićko-tehnološku opremljenosti, iskustvo naših kadrova, pored unapred projektovanih montažnih objekata, u ponudi imamo i IZGRADNJU OBJEKATA PO VAŠIM ŽELJAMA, kao i IZGRADNJU SPRATNIH KUĆA. Od samog početka nastojali smo da unapređujemo kako sam proizvodni proces, tako i tehnologiju izrade i ideje. U izgradnji koristimo ekološki zdrave materije.

      Imajući u vidu naše proizvodne kapacitete, tehničko-tehnološku opremljenosti, iskustvo naših kadrova, pored unapred projektovanih montažnih objekata, u ponudi imamo i IZGRADNJU OBJEKATA PO VAŠIM ŽELJAMA, kao i IZGRADNJU SPRATNIH KUĆA. Od samog početka nastojali smo da unapređujemo kako sam proizvodni proces, tako i tehnologiju izrade i ideje. U izgradnji koristimo ekološki zdrave materijale.

      Preduzeće Bor Promet iz Ivanjice prisutno je pored tržišta Srbije i na tržištima Crne Gore, BiH, Italije, Slovenije, Španije, Francuske, Češke, Austrije… kao i na afričkom kontinentu u državi Kongo.

      Od udobnosti i sigurnosti vašeg doma zavisi vaše raspoloženje i spokoj, samim tim postižete i  bolje rezultate u životu i pozitivno utičete na okolinu i na vaše bližnje, jer vas vaš životni prostor ispunjava ljubavlju i toplinom.

Prednosti

  • prirodna, zdrava, ekološka kuća…
  • veoma kratak period izgradnje…
  • laka konstrukcija…
  • bolje iskorišćenje prostora…
  • ušteda na energiji…
  • mali troškovi održavanja u kasnijem periodu…
  • otpornost na sve klimatske uslove…
  • brža i jeftinija legalizacija…

      U ponudi imamo i vantipske kuće,spratne kuće, a takođe radimo i kuće po crtežu kupaca kao i sve vrste objekata  za razne namene (škole, vrtiće, lokale, tipska naselja, bungalove, hale itd) .